Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Communicatie en Media / Waarom een eigen 030 telefoonnummer een slimme zet is voor jouw onderneming

Waarom een eigen 030 telefoonnummer een slimme zet is voor jouw onderneming

Sharing is caring

Als ondernemer is het belangrijk om jezelf te onderscheiden van de concurrentie. Een eigen telefoonnummer kan hierbij helpen. Een telefoonnummer met het netnummer 030 is bijvoorbeeld een slimme keuze voor ondernemers in Houten en omgeving. Maar wat zijn precies de voordelen van een eigen 030 telefoonnummer? In dit artikel zetten we ze voor je op een rijtje.

Lokale uitstraling

Een eigen telefoonnummer met het netnummer 030 geeft je onderneming een lokale uitstraling. Klanten uit de regio Houten en Utrecht zullen sneller geneigd zijn om contact op te nemen met een bedrijf met een 030-nummer dan met een bedrijf dat een 010-nummer heeft bijvoorbeeld. Dit komt omdat een lokaal nummer vertrouwen wekt en klanten het idee geeft dat ze dichtbij het bedrijf zijn gevestigd.

Lagere kosten

Een eigen telefoonnummer met het netnummer 030 is niet alleen goed voor je imago, het kan ook kosten besparen. Als je een 0800-nummer gebruikt, moet je vaak betalen voor inkomende gesprekken. Bij een lokaal telefoonnummer zijn deze kosten er niet, wat je dus geld bespaart. Daarnaast zijn lokale telefoonnummers vaak goedkoper dan landelijke of internationale nummers.

Flexibiliteit

Met een eigen telefoonnummer kun je zelf bepalen hoe je bereikbaar bent voor klanten. Je kunt ervoor kiezen om een vast nummer te nemen, maar je kunt ook een mobiel nummer gebruiken of een VoIP-nummer aanvragen. Zo kun je ervoor zorgen dat je altijd en overal bereikbaar bent voor klanten, wat de klanttevredenheid ten goede komt.

Makkelijk te onthouden

Een telefoonnummer met het netnummer 030 is makkelijker te onthouden dan een landelijk of internationaal nummer. Dit is vooral handig als klanten je nummer vaak moeten bellen, bijvoorbeeld voor het maken van afspraken of het stellen van vragen. Het is bewezen dat klanten eerder geneigd zijn om te bellen naar een bedrijf met een makkelijk te onthouden nummer.

Conclusie

Een eigen 030 nummer aanvragen heeft dus vele voordelen. Het geeft je onderneming een lokale uitstraling, bespaart kosten, biedt flexibiliteit en is makkelijk te onthouden voor klanten. Als je als ondernemer gevestigd bent in Utrecht of omgeving, is een eigen 030 nummer dan ook zeker het overwegen waard. Het kan je imago versterken en je helpen om klanten te winnen en te behouden.